Inspiration

Bröllopsinspiration

Boka tid och låt oss inspirera Dig till att förverkliga Dina drömmar till den stora dagen.
Vi gör brudbuketter i olika stilar, corsage (knappnålsblommor), hårdekorationer och dekorationer till festlokal och kyrka. Hos oss får Du personlig service och våra kompetenta och erfarna florister hjälper Dig att hitta rätt. Vi gör så att blommorna lyfter upplevelsen såväl i det lilla intima bröllopet som i det storslagna kyrkbröllopet.
Fler bilder här

Brollop

Våra brudpar

Här samlar vi bilder vi får från våra brudpar. Vi tackar alla våra brudpar för förtroendet att få vara en del av att förverkliga era drömmar inför denna så viktiga dag! Vi önskar er all lycka!
Fler bilder här

12027766_10153675085369187_8261348411913918075_n

 Sorgbinderi – inspiration och idéer

Vi hjälper till med allt för att Du ska få ett vackert avslut av Dina nära och kära.
Handbuketter, sorgbuketter, sorgdekorationer, kransar, hjärtan och kist- och urndekorationer. Vi gör även många specialdekorationer i olika former, t ex motorcykel, fjäril, nalle mm utifrån vad Du som kund önskar.
Fler bilder här

Sorgbinderi

Smått & Gott

Våra specialiteter är riktigt ögongodis. Vi gör härliga snittdekorationer i olika stilar. Hos oss på Blomsterkrysset finns också alltid ett stort urval av planteringar, både för inom- och utomhusbruk. Vi säljer godis med hög kvalitet från väl utvalda leverantörer.
Fler bilder här

Mer inspiration

Branschorganisationen Blomsterfrämjandet inspirerar och informerar om trender bland snittblommor och krukväxter och mycket annat. Klicka på länken ovan om Du vill läsa mer.

Lina

Florist

”Borgholmsböna”

Vår senaste stjärna på floristhimlen

Madelene

Florist

Madde

Florist