Brudbukett

Blomsterkryssets brudbuketter

Blomsterkrysset binder vackra brudbuketter i alla olika förekommande stilar. Hos oss på Blomsterkrysset får du professionell rådgivning och kan skapa Din egen unika brudbukett. Vi gör även tärnbuketter, näbb-buketter, corsage ( knappnålsblomma), hårdekorationer, bordsdekorationer m.m. till Ditt bröllop. Vi har också en s.k. brudbåge som vi klär med blommor och grönt.  För att vi ska kunna hjälpa Dig på bästa sätt med allt som rör Ditt bröllop rekommenderar vi att Du hör av Dig i förväg och bokar en tid för bröllopskonsultation hos oss på Blomsterkrysset. Vill Du se fler av våra bröllopsbinderier? Klicka här

Kompakt brudbukett

Kompakta brudbuketter kan göras i ett oändligt antal varianter. Det som kännetecknar en kompakt brudbukett är att blommorna ligger tätt, blomhuvud intill blomhuvud.

Droppformad brudbukett

En droppformad brudbukett är en klassiker inom brudbinderi. Den kan vara kompakt, semikompakt eller luftig och kan göras i många olika storlekar.

Corsage

Knapphålsblomman kan göras på många olika sätt. Här är några bilder som inspiration.

Tärnbuketter och näbbuketter

Armband

Det finns alla möjligheter att hitta kreativa lösningar för Dig som inte vill ha en traditionell brudbukett eller tärnbukett. T.ex. binder vi armband som på bilden nedan.

Lina

Florist

”Borgholmsböna”

Vår senaste stjärna på floristhimlen

Madelene

Florist

Madde

Florist