Om oss

Blomsterkrysset – Butiken

När du kommer in till oss på Blomsterkrysset så får du känslan av att du hamnat rätt med en gång.
Vi har ett stort utbud av snittblommor, krukväxter, krukor och andra inredningsdetaljer
för att skapa det lilla extra i Ditt hem eller på Din arbetsplats. Vi säljer även choklad och annat härligt godis från noggrant utvalda leverantörer. Hos oss kan du alltid få trevliga tips och idéer på både traditionella och trendiga blommor, snittblommor och krukor.

Vardagar har vi öppet 9-18, Lördag 9-14, Söndag Stängt. Röda dagar har vi öppet 10-14. Butiken är stängd tre dagar om året, nyårsdagen, midsommardagen och juldagen.

 

Blomsterkrysset – Vi väljer närproducerat, gör du?

Många av de säsongsbetonade blommor vi säljer är lokalt odlade. Vi har också alltid Fair Trade certifierade rosor i vårt sortiment. Vårt sortiment är handplockat och hos oss hittar du alltid t ex orkidéer av högsta kvalitet.

Band till begravningsblommor

Vi textar våra egna band och kort efter Dina idéer och önskemål. Handtextat kort ingår till alla våra sorgbuketter och dekorationer. Det går också att välja till (kostar extra) handtextade band i valfri färg. Vi textar banden i vacker klassisk stil med text i silver eller guld med skuggning i svart och matchande fransband.
Band

 Överraska någon, låt oss köra ut blommorna

Vi kör ut blommor till företag och privatpersoner i Kalmar med omnejd. Vi kör flera turer per dag och tar emot bud för utkörning samma dag fram till kl 15 på vardagar och lördagar fram till kl 12. Söndagar har vi ingen utkörning av blommor. För information om blombud på speciella dagar t ex Alla hjärtans dag eller Mors Dag, kontakta oss 0480-254 90 eller e-post info@blomsterkrysset.se

Lina

Florist

”Borgholmsböna”

Vår senaste stjärna på floristhimlen

Madelene

Florist

Madde

Florist